Dóri vendége: Tamási-Nikovics Alíz

Másik vendégemmel, Tamási-Nikovics Alízzal is készítettem egy riportot. Ő már ?régebbi? vendége a Corner Fitness teremnek, valamint ő az egyik törzsvendégem, amióta ebben a teremben oktatok.

Alíz, áruld el, hogy mióta és mit/miket sportolsz?

20 évesen kezdtem újra intenzíven futni, illetve aerobic órákra járni.

Mióta jársz a Corner Fitnessbe és miért ezt a termet választottad?

Emlékszem, hogy 2013. februárjában az interneten kifejezetten kangoo órák után keresgéltem és akkor akadtam rá a Corner Fitnessre. Azóta járok ide rendszeresen, főleg kangoo órákon vettem részt, de régebben kipróbáltam a fanatic jumpot is. Tehát ez a terem nekem nagyon kedvezett, mivel a lakhelyemhez is nagyon közel van.

Mit nyújt neked a sport, a kangoo?

Stresszoldást, vidámságot és csinos külsőt.

Meg vagy elégedve a terem tisztaságával, áraival, valamint az edzőkkel, a személyzettel, és a többi vendéggel?

Természetesen. A terem nagyon igényes, jól felszerelt. A takarítónőnek is 5* adok, hiszen a terem mindig rendezett (persze, tudom, hogy ez az edzők feladata is), tiszta, valamint a szőnyegek is mindig higiénikusak. Az öltöző viszont lehetne egy picit nagyobb, úgy látszik, kezdi kinőni magát a terem.. J

A bérletárak is barátiak, viszont a kangoo bérlet felhasználhatóságának időintervallumával nem értek egyet. Szerintem kicsit rugalmasabban kellenne kezelni a felhasználhatóságát, hiszen csak heti 2 alkalommal biztosítják a kangoo órákat. Így ha betegség vagy bármilyen más program közbejön, már nem annyira éri meg megvásárolni. Szerintem több megoldás is lehetne erre, az egyik például hogy legalább heti 3 kangoo órát biztosítsanak a vendégek számára vagy hosszabbítsák meg egy picit a kangoo bérlet felhasználhatóságát. Valamint az ünnepnapokat vegyék figyelembe, ha nincs biztosítva a kangoo óra.

Szeretem, hogy itt mindenki nagyon közvetlen, segítőkész és ez szimpatikus nekem.

Köszönöm szépen Alíz!

További vélemények, riportok