Kriszti vendége: Sípos Sándorné, alias Sipi Zsuzsi

Vendégem: Sípos Sándorné, alias Sipi Zsuzsi

Korábban már említetted nekem, hogy egy másik, zuglói terem bezárása után kerültetek a Corner fitness-be. Mikor kezdtetek ide járni, mi alapján választottátok ezt a termet, mik voltak azok a szempontok, amik meggyőztek a Corner mellett?

Idén év elején szűnt meg az a hely, ahova korábban jártunk, ezért keresnünk kellett egy újat, a választásunk erre a teremre esett, mert összességében ez  volt a legszimpatikusabb. Nemcsak mert a lakóhelyünkhöz kényelmes távolságra van, hanem mert az áraival és komplex szolgáltatásaival a legjobbnak bizonyult. Hatan, lányok jöttünk át, és még mindig itt vagyunk, csak ritkán fordul elő, hogy az életkörülmények miatt kimarad az edzés.

Mikor kezdtél el edzeni, mi motivált?

Körülbelül 40 éves lehettem, amikor egy volt osztálytársnőm elinvitált egy edzőterembe. Nem volt semmilyen egészségügyi oka, hogy csatlakoztam hozzá, egyszerűen felkeltette az érdeklődésemet a mozgás, szeretek új dolgokat kipróbálni és a társaság is meggyőző volt. Persze ennek az lett az eredménye, hogy többet beszélgettünk a kondi gépeken ülve, mint edzettünk, de végül is közben nagyon jól éreztük magunkat.

Szakaszosan jártunk edzeni, annak megfelelően, hogyan tudtuk az életünkbe illeszteni és több edzőtermet is kipróbáltunk, végül a csoportos órák mellett kötöttünk ki, ahol már a beszélgetést mellőznünk kellett, viszont az edzés eredményesebbé vált.

Mi volt az első benyomásotok, amikor megérkeztetek a Corner-fitness-be, melyik szolgáltatást emelnéd ki leginkább?

Az első pozitív élmény a recepciónál ért minket, a recepciós lány nagyon segítőkész és kedves volt, mindemellett a teremről és szolgáltatásairól kimerítő tájékoztatást adott. Említettem már, hogy a tornabérletek árai is nagyon kedvezőek:  a többféle bérlet típus miatt mindenki megtalálhatja az időbeosztásának megfelelő, kedvező árú bérletet, másrészt a bérlet vásárlásával mindenki jogosulttá válik a kondi gépek használatára is, ezért akár a csoportos órát megelőzően vagy követően van lehetőség kondizni.

Hetente milyen gyakran látogatsz el a terembe, és milyen szolgáltatásokat veszel igénybe, mi a véleményed azok színvonaláról?

Általában heti négyszer el tudok jönni csoportos fitnesz órákra. Alakformáló és pilates órákat látogatom rendszeresen, majd az órákat követően még szaunázni szoktam, ezekkel nagyon elégedett vagyok. Szerencsére ez egy nagyon sokoldalú terem, annak ellenére, hogy én csak a szaunát szoktam igénybe venni, található még kozmetikus, manikűrös, szolárium, és a pultnál nagy választék van a különböző táplálék kiegészítőkből, és energia italokból.

Milyen hatással van a családodra, a szűk környezetedre, hogy ilyen rendszeresen jársz edzeni, támogatnak-e az egészséges életmódban?

Igen, támogatnak, a férjem is ebbe az edzőterembe jár, hetente kétszer kondizik. Természetesen, a testi-lelki jóléthez már régen felismertük a mozgás szükségességét, ezért támogatjuk egymást, és megteremtjük az időt- a mindkettőnk számára nélkülözhetetlen- edzésre. Egyelőre még az étkezésben nem tökéletesítettük ez egészséges életmódot, de apró lépésekkel haladunk afelé is.

A környezetemben lévők is felismerték, hogy milyen jó hatással van a testedzés, a kezdő lépést ennek ellenére csak nagyon kevesen teszik meg. Bízom benne, hogy minél többen csatlakoznak hozzám, korábban rendszeresen dicsértem a termet, invitáltam, próbáltam motiválni őket, de amíg a belső szándék nem alakul ki, addig felesleges agitálni.

Mi a kedvenc órád, esetleg van e valamilyen felszerelés, edzésmódszer, vagy szolgáltatás, amit szeretnél?

A kedvenc óráim azok, amikre járok. Nagyon szeretem az újdonságokat kipróbálni, legyen az egy új eszköz, vagy új edzésmódszer. Korábban a TRX is a kedvenceim között szerepelt, remélem lesz lehetőségem újra azzal edzeni, akár azon órák keretein belül, amikre járok, akár csak egy-két gyakorlat idejére.  

Más funkcionális eszközök is érdeklenek, szóval minden jöhet, ami új és hatékony edzést nyújt.

Kedves Zsuzsi, nagyon köszönöm, hogy vállaltad az interjút, remélem még sok órán találkozunk a Corner-fitness-ben, a lányokkal sokáig fogtok ide járni edzeni, és a szünetekben beszélgetni, valamint a környezetedből is egyre többen csatlakoznak hozzánk!

További vélemények, riportok