Andris vendége: Nagy Kitti

Nagy Kitti 24 éves, a vendéglátásban dolgozik és azzal keresett meg hogy szeretne egy kicsit fogyni és egy izmos nőies formát összehozni.

Ha jól tudom mielőtt megkezdtük a közös  munkát már voltak próbálkozásaid más termekben is, miben különbözik ezektől a Corner Fitness?

Igen, jártam más edzőtermekben is. A legjobban azt szeretem ebben a teremben hogy nagyon családias,barátságos, a recepciós lányok közvetlenek és itt nem érzi magát az ember semmivel sem kevesebbnek a másiknál.

Meg vagy elégedve az eddig elért eredményekkel, edződdel és módszereivel?

Az eredményeimmel nincsen probléma bár tudom hogy ha mindent  100%-ig betartanék jobb is lehetne. Az edzőmmel maximálisan elégedett vagyok, figyelmes, segítőkész és a rosszabb napjaimon sem engedi hogy lecsaljak az edzésből.

Miben más szerinted az edzés edző segítségével?

Segít az étrend kialakításában, motivál és ad egy rendszert az egész edzésnek, valószínűleg egyedül nem lennék képes ekkora intenzitással edzeni. Mindenkinek ajánlom akinek van rá lehetősége.

Melyik a kedvenc izomcsoportod és gyakorlatod?

Természetesen a láb-fenék. Kedvenc gyakorlatom nincs, minden gyakorlatot szeretek amit ott érzek ahol kell és tudom hogy van értelme.

Végül mesélnél arról hogy szerinted mekkora szerepet játszik az étkezés az edzésben?

Jó pár hét diéta után megtanultam, hogy ha nem figyelek oda maximálisan a kitűzött cél sem jön el olyan hamar, 70% étkezés 30% edzés!

Köszönöm! Így tovább!

További vélemények, riportok