Gergő vendége: Lantos Attila

Miért jársz a Corner Fitnessbe?

Elsődlegesen az egészségem miatt kezdtem el járni a fitnessbe erősítő, konditermi edzésekre. Később ezt  kiegészítettem Gergő kick boksz edzésivel. Megkedveltem az edzését, az órákat, a hangulatot. Ma már érzelmileg is kötődök a teremhez, a kick boksz órán kialakult csapathoz. Tetszik az emberek összetétele, a társaság, a családias hangulat.

Mióta jársz a Cornerbe?

2012. márciustól.

Mi a célod?

Heti 5-6 alkalommal járok edzeni. Úgy gondolom a mozgás az egészség alapja. Az ülő munka mellett fontosnak tartom a rendszeres mozgást, ami jó hatással van mindennapi energia szintemre, a fittségemre.  A fő célom az elért formát megtartani, szálkásodni és egészségesen táplálkozni. Az edzés fontos része a hétköznapjaimnak, kellenek a magunk elé támasztott kihívások, a befektetett munka pedig mindig megtérül.

Jó a közösség, jó ide tartozni, szocializálódni.

Mit értél el eddig?

105 kg-val indultam. Kezdetben csak konditerembe jártam, erősítő edzéseket végeztem. A kick boksz órák indulásával heti 3 alkalommal kezdtem el járni Gergő órájára. Jelenleg 82 kg vagyok. Ez az óra rendkívül jó kiegészítésnek bizonyult, az ott végzett erő-állóképességi, technikai és erősítő gyakorlatok nagyon jól formálták a testem. Sokat számít az edzői vezetés, hogy ?kihajtsák? belőlem a maximumot. A zsákolással és a küzdelmekkel kiadhatom magamból a napi feszültséget. A csoportszellem nagyon jó motivátor, fontos a közösségépítő erő! Ha nem lenne a kick boksz óra, önmagában a súlyzós konditermi edzést már feladtam volna. Gergő kick boksz órája pont ideális számomra, mert nem vérre menő küzdelmekről szól, de lehet fejlődni technikálisan és fizikálisan is!

További vélemények, riportok