Iza vendége: Iker Anikó

Kedves Olvasók!

Riportalanyom Iker Anikó, aki évek óta sportol, és már több edzőtermet is kipróbált. 2013 tavaszától  jár a  Corner Fitnessbe, amióta az általa nagyon kedvelt edzőterem bezárt. Többek között arról is faggatom őt, hogy miért döntött a Corner mellett.

Szia Anikó! Kérlek, meséled el, hogy mikor és miért jöttél a Corner Fitnessbe edzeni?

2013. év elején bezárt az az Edzőterem az Örsön, ahova már évek óta jártam edzeni. Bevallom megijedtem, mert a jól bevált dolgokhoz szigorúan ragaszkodom az életem minden területén. Maradt a bérletemen még el nem használt alkalom és az Edzőterem irányított a Corner-be. Eljöttem, kipróbáltam és maradtam.

Miért maradtál itt? Mi az amivel esetleg többet nyújt számodra a Corner, mint más edzőterem?

Számomra elsősorban az jelent nagy vonzerőt a teremnek, hogy Te Iza itt tartasz órát. Továbbá helyileg nagyon jól és gyorsan elérhető a munkahelyemről a Corner. Illetve ami még nagy előny más termekkel szemben, hogy egy bérlet-alkalom felhasználással maradhatok két órát is edzeni egyhuzamban. Változatos az órarend, ha nem tudom a szokásos menetrendemet tartani, akkor is biztosan tudok valami remek mozgásformát választani.

Mi a célod az edzéssel?

Egyrészt stressz levezetésként másrészt kikapcsolódásként járok edzeni. Így tudom azt elérni, hogy a mai rohanó világban minden héten legalább egy-két órát tudok önmagammal törődni. És természetesen nőből vagyok, szeretnék a külsőmre ügyelni és sokáig megtartani a fiatalos lendületem. És minden óra meggyőz arról, hogy van még hova fejlődni és újabb célok eléréséért megdolgozni.

Tapasztaltál-e változást magadon?

Igen, nagyon is sokat: kívül-belül. Én alapvetően körte-alkat voltam, amit sikerült átalakítanom, amiben Neked igen jelentős részed van. Már a mindennapjaim részévé vált a mozgás, szinte függő lettem: ha nem tudok jönni, hiányzik. És boldog vagyok, hogy egy ilyen remek csapat tagja lettem.

Kedves Anikó, köszönöm, hogy vállaltad az interjút. Találkozunk jövő héten ismét az edzésen!

🙂

További vélemények, riportok