Niki vendége: Gál Zsófia

Riportalanyom: Zsófi, alakformáló illetve Spinning óráim lelkes résztvevője. Az idei fogyiverseny 1. helyezettje.

Szia Zsófi! Mióta jársz ide, miért minket választottál?

Januárban kezdtem el járni edzeni, azért, mert formába akartam hozni magam (ciki volt lihegve feljutni a harmadikra.) A termet kb.2 éve kinéztem magamnak, de mindig volt valami, ami miatt mégsem jutottam el. 10 perc sétányira lakom a Cornertől, jó az órarend, a terem felszereltsége, mindenki barátságos, szinte családias a légkör.

Miért kedveled az óráimat?

Az óráidat nagyon szeretem, leginkább azért, mert nemcsak pörgősek, hanem igen erősek is. Emellett a hangulat is nagyon kellemes, mindenkivel kedves vagy és lelkes. Megmutatod mit, hogyan kell csinálni, velünk együtt csinálod a gyakorlatokat. Sugárzik rólad, hogy szereted, amit csinálsz.

Mit jelent számodra az edzés?

Az edzés számomra stresszoldás, az egész napos irodai lét minden feszültségét le tudom vezetni, segít ellentételezni azt, hogy a munkámban csak szellemileg fáradok el. Emellett persze az is jó, hogy a testem is változik, az állóképességem évek óta nem volt ilyen jó.

Mik a kedvenc gyakorlataid?

Jó kérdés, nagyon szeretem a magaspadra fellépést, na meg a kitöréseket. (pár hónappal ezelőtt biztosan azt mondtam volna,hogy ezt utálom a legjobban.) Nagyon szeretem a derekas gyakorlatokat is.

Ha jól tudom Te nyerted az idei fogyiversenyt, miért neveztél?

A versenylehetőségre először csak legyintettem, aztán az utolsó pillanatban neveztem, mert végülis ez is egy lehetőség volt arra, hogy változtassak a kinézetemen (is). Az étkezésre azóta is figyelek (azt hiszem egyébként is ez volt a döntő nálam) plussz edzeni is rendszeresen járok. Összességében nagyon jó ötletnek tartottam (és tartom is) ,mert kellő elszántság mellett tényleg gyökeres változást lehet elérni vele. Amúgy én magam is meglepődtem, de az első pár napot leszámítva abszolút nem szenvedtem, sőt a végén már szinte rosszul éreztem magam,ha valami miatt nem tudtam elmenni edzeni.

Köszönöm Zsófi

További vélemények, riportok