Dóri vendége: Bognár Barbara

Bognár Barbara a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Kar hallgatója viszonylag új vendége a Corner Fintess teremnek. Egyébként Barbival évfolyamtársak voltunk a gimnáziumban, mindketten dabasi lakosok vagyunk, az egyetem miatt kerültünk Pestre. Általam ismeri a termet, emiatt valamint újdonsült vendégként érdekelt a véleménye a teremről és az ott dolgozók munkájáról.

Barbi, mióta mozogsz rendszeresen?

Kisiskolás koromban kezdtem el lovagolni, amit egészen a gimnáziumi évekig rendszeresen űztem, majd amikor egyetemre kerültem a lovaglás kicsit visszaszorult az életemben. Egyetemistaként elkezdtem egy újfajta mozgáskultúrát, a salsat. Ennek már 3 éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Néha-néha belekóstoltam a fitness órák ízébe is, ami egyre jobban megtetszett.

Tehát az életed része volt mindig a sport valamilyen formában. Mikor próbáltad ki először a fitness órákat és miért? Mit adott neked pluszban?

Nem emlékszem pontosan, kb. 4-5 éve próbáltam ki először. Elsősorban remek kikapcsolódás és sok energiát ad. Valamint ? ahogy a salsa óráknál is ? jó közösség alakul ki, ahova szívesen jár az ember.

Azt tudjuk, hogy általam ismered a termet. Mégis mi az, ami nagyon megtetszett benne?

Örülök, hogy itt tartod a kangoo órákat, mert nagyon közel van a kollégiumomhoz a terem, kb. 20 percnyire. Emellett pozitívum, hogy nagyon jó a közlekedés oda és diákként fontosnak tartom, hogy a bérletárak is diákbarátok. J Kedvesek a recepciósok és a vendégek is barátságosak.

Mióta vagy itt és milyen órákat próbáltál ki itt a kangoo-n kívül itt? Mi a véleményed az edzők felkészültségéről?

Három hete járok edzeni a Corner Fitnessbe és többnyire alakformáló órákon voltam már több edzőnél is. Nagyon kemény órák voltak, éreztem is az eredményüket rá pár napra. J Azt hiszem, csak pozitívat tudok mondani, hiszen nagyon figyelmesek voltak, segítőkészek és szakmailag is nagyon felkészültek, hiszen minden vendégnek az edzettségi szintjükhöz mérten adtak opciókat egy-egy erősítő gyakorlatnál.


Köszönöm szépen!
További jó sportolást kívánok Neked, és persze várlak kangoo órán!

További vélemények, riportok