Hosszas mérlegelés eredményeként az edzőkkel közösen úgy döntöttünk, hogy több lépésben, a higieniai szabályok szigorú betartása mellett a Corner Fitness újra kinyitja kapuit:
.

MÁJUS 18-án, HÉTFŐN

.
Egyelőre rövidített nyitva tartással, az alábbi feltételekkel várunk Benneteket:
.
1. Nyitva tartás:
Hétfő- péntek között: 7.00- 20.00, szombat, vasárnap 8.00- 19.00.
.
2. Csoportos órák:
Május vége/ június eleje előtt csoportos órákat még nem tartunk, kivéve SPINNING/ SPINRACING órák, melyek órarendjét a lentiekben találjátok. Ezekre az órákra BÁRMILYEN BÉRLETTEL tudtok jönni a 300 Ft-os eszközhasználat befizetése, illetve a honlapon történő regisztráció mellett. ( tehát “reggeli aerobik bérlet”- tel is jöhetsz délutáni spinningre)
Az online csoportos órák továbbra is mennek a megszokott módon és technikai háttérrel.
.
3. Bérletek érvényessége, alkalmak visszaadása:
A. Ha nem jártál online órára, bérletedet a március 17-i állapotra állítjuk vissza. Tehát a március 18.- május 17. közötti időszak ” befagyott”, mindent ott tudsz folytatni, ahol március 17-én abbamaradt.( Vigyázz! Ha a 10 alkalmas bérleteddel összesen 2x voltál, de a bérleted március 20-án lejárt volna, ugyanúgy a megmaradt 8 alkalmadra 3 nap érvényességet állít vissza a program!)
B. Ha részt vettél az online órákon, akkor bérletedet ” élő bérlet”-ként könyveltük, így az alkalmakat a program az online órán való részvétel során automatikusan levonta.
.
4. Bérlet alkalmak használatának változása csoportos órák esetén!!!
Minden csoportos órára való bejutáshoz egy alkalmat le fogunk húzni a jövőben! Tehát, ha 2 egymást követő órán szeretnél részt venni, 2 alkalmat húzunk le a bérletedből.
.
5. Új bérlet vásárlás a meghosszabbítás mellett:
Amennyiben a bérletek meghosszabbítása ellenére úgy döntesz, hogy megteszed/ megteheted, hogy új bérletet vásárolsz, azt hálásan megköszönjük, mert minden segítséget örömmel fogadunk edzőinkkel ebben a nehéz időszakban! Ennek könnyítésére új bérletkonstrukciókat dolgoztunk ki!
.
6. Láncbérlet Extra Akció:
Már jól ismert ” Láncbérlet akciónkat” kibővítettük ” Láncbérlet Extra Akció” néven: mind a havi, mind a 10 alkalmas bérletvásárlásnál plusz alkalmakat adunk. Amennyiben élő bérleted lejárati dátuma előtt megvásárolod akciós új bérleteinket, az alábbi kedvezményekben részesülsz: 30 napos ( havi) bérleted áráért 35 napig tudsz jönni, 10 alkalmas bérleted áráért 12 alkalmat adunk. Feltétel: meglévő bérleted lejárati dátumát követő MÁSNAP INDUL az EXTRA AKCIÓS BÉRLET!
.
7. Egészségügyi, preventív okokból:
– a szaunát egyelőre nem üzemeltetjük.
– a folyamatos takarítást, fertőtlenítést biztosítjuk.
– a kihelyezett fertőtlenítőszereket használjátok Ti is mind eszköz, mind kézfertőtlenítésre!
– lehetőség szerint inkább otthon zuhanyozzatok,ne legyetek sokan egy időben az öltözőben/ zuhanyzóban!
– ha megoldható edzőruhában gyertek, így csak cipőt kell cserélnetek.
– a kondigépek használatánál fokozottan figyeljetek arra, hogy törülközőt terítsetek a gépekre, azzal érintkezzen a testetek!
– az egymástól tartott 1,5 m távolságot sportolás közben is tartsátok be!
.
Őszintén reméljük, hogy a kezdeti nehézségek ellenére a megszokott hangulatban és szakmaisággal tudjuk folytatni Veletek a közös sportolást!