A tavalyi Topforma programunk óriási sikert aratott, rengeteg jelentkezőnk, számtalan szép eredményünk volt, még a TV-be is bekerültünk vele… Ezért úgy döntöttünk, hogy idén is meghirdetjük a programot – egy kis csavarral! 🙂

 

A programról

A “Topforma 2019 – A kihívás” program 2019. április 27-étől június 15-ig tart. A program célja, hogy a lehető leglátványosabb változást érd el, akár fogyás, akár izmosodás a cél – de ezúttal NE KÜZDJ EGYEDÜL! Idén ez a mottónk, ezért idén a jelentkezők csapatokba kerülnek be: minden csapatnak lesz 2 mentora (az edzőink személyében), akik a 7 hét alatt folyamatosan támogatnak szakmailag. Minden héten egy izgalmas előadással készülünk Nektek táplálkozás, súlyzós edzés, belső változás, stb. témákban. A jelentkezéskor és a program végén InBody mérést végzünk, a változásokat pedig díjazzuk!

 

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2019. április 25. éjfél. Nevezési díj: 6.000,- Ft. A nevezéssel egy időben jelentkezz be az 1. InBody mérésre.

Megnyitó: ápr. 27. 11:00. A nevezési díj tartalmazza a programban való részvételt, a 2 mérést + elemzést, az összes előadást, a mentorprogramot, a pontozó füzetet. A megnyitón derül ki, melyik csapatba kerültél be:))

 

A program menete

A megnyitó utáni percben indul is a  7 hetes program – idén tavaszra próbáld a legjobbat kihozni magadból! Dolgozhatsz önállóan is a kondi- vagy kardió részlegen, viszont a legjobb ha csoportos órákon vagy személyi edzésen is részt veszel ezzel ugyanis nemcsak hatékonyabb lesz a változásod, de az edzővel való edzések során pontokat is gyűjtesz a csapatodnak! (Nemcsak a mentorod, hanem bármely másik edző edzésén is részt vehetsz, sőt, ajánlott is!) A csapatoddal dolgozzatok össze, motiváljátok egymást, konzultáljatok a mentorokkal, vegyetek részt plusz edzéseken, hogy a Ti csapatotok érje el a legnagyobb változást!

Másik különlegessége a programnak, hogy érdekes és befogadható szakmai előadásokkal is megtámogatjuk a változásodat: értsd meg és lásd át a diéta alapjait, a táplálék kiegészítőket, a kondi termi edzéstípusok közti különbséget, a regeneráció jelentőségét az alakformálásban és módjait, és a változás pszichés hátterét edzőink és meghívott szakértőink előadásaival! (Péntekenként 17:00)

Előadás időpontok:
ápr. 27. A siker kulcsa: helyes táplálkozás alapok és táplálék kiegészítők
máj. 3. A diéta és változás pszichés háttere, étkezési problémák, elengedés
máj. 10. A konditermi edzés alapjai + stretching
máj. 17. A túlsúly hatása az ízületekre + Milyen a gerinckímélő mozgás?
máj. 31. Az okos vásárlás helyes táplálkozáshoz
jún. 7. Motiváció fenntartása

 

A díjazásról

Idén 2 módon is díjazzuk a fejlődést!

  1. Egyéni verseny: az egyéni alakulásokat figyeljük az InBody adatlap alapján. A testzsír-százalék alakulása ÉS az izomzatnövekedését figyeljük majd, hogy ne fogyókúra verseny, hanem valódi fejlődés legyen az eredmény. Az első 3 legnagyobb változást értékes díjakkal jutalmazzuk.
  2. Csapat-verseny: a csapatok össz-alakulását, ÉS az edzőktől begyűjtött pontokat számoljuk majd össze, és a legkeményebben küzdő csapat értékes és izgalmas jutalomban részesül!

 

 

A programon kívül is van módja az InBody mérésnek, bejelentkezés szükséges, ára: 4.500 Ft

Az egyénre szabott edzéstervezés és étrend készítés külön szolgáltatásként igénybe vehető.

 

Jelentkezz személyesen vagy telefonon!


A program támogatója a Zuglói Egészségfejlesztő Iroda (ZEFI),
az ABPM Art Kft., és az InBody magyarországi forgalmazója,
és a Biotech USA.