Óriási sikerrel zártuk a Topforma2019 programunkat! 44 versenyző vett részt a visszamérésen, a csapat összesen 93 kilótól szabadult meg, és 7.7 kg izmot épített. Díjaztuk a 3 legszebb alakulást és a legtöbb csoportos órán résztvett csapatot: Corneres bérletekkel, BioTech Usa és BestSport vásárlási utalványokkal, illetve Luis Fonsi koncertjeggyel a Danubius Music Koncertszervező jóvoltából. A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda is ajándékcsomagját (kulaccsal, ugrálókötéllel és stresszlabdával), és a Corneres tornazsákot minden résztvevő megkapta💚

 

EGYÉNI HELYEZÉSEK:

 

Az egyéni díjazás alapjául az InBody mérések szolgáltak: azt figyeltük, hogy kinek hogyan alakult a testzsírszázaléka, és az izomzata a saját korábban mért állapotához képest. Az egyéni eredmények:

1.helyezett: Nagy Judit

2.helyezett: Erdős Ildikó

3.helyezett: Bokor Anett

Legjobb eredményt elért fiú: Tóth Viktor

Legtöbb pecsétet (pontot a csapatának) gyűjtötte: Takács Évi

Különdíjban részesültek példaértékű sportszemléletük miatt:
Rajnai Klári, Főfai Judit, Nagy Vali, Jónás Ancsa és Lauter Kati

 

CSAPAT:

 

A csapatok eredményeit 2 szempont alapján figyeltük: az összes alakulás átlaga, illetve az összegyűjtött pecsétek alapján, amiket a csoportos órákon való részvételért kaptak. E szerint:

Győztes csapat: Rózsaszín
Mentoraik megkapták a TOPEDZŐ díjat: Niki, Kari, Ági

A rózsaszínek egyébként átlagos 12%-os testzsír százalék csökkenést értek el, a többi csapat (piros, kék és zöld) pedig 7,7 %-os átlag körül mozgott. Minden csapatnak gratulálunk!

 

…És persze mindenki más is kapott ajándékot: Corneres tornazsákot, ZEFI-ajándékot, érmet és oklevelet. Reméljük, hogy mindenki élvezte a 7 hetes versenyt, az előadásokat, és az egész programot!

Mindenkinek gratulálunk!

Aki nem jött el az eredményhirdetésre (de visszamérésen résztvett) a recin vehetí át az oklevelét és csomagját!

 

PARTNEREINKNEK KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST:

 

 

 

 

GALÉRIA: