(Olvasási idő: 3 perc)

Ugye, Te is érzed, hogy a tavasz első napsugaraitól jobban vagy testileg-lelkileg? 🙂 Nem is csoda, hiszen a hosszú tél után a szervezetünk csakúgy issza a napfényt, a meleget és az értékes tápanyagokat, amikből az elmúlt hónapokban valószínűleg kevesebbhez jutott. A “tavaszi fáradtság” valójában abból a hiányállapotból fakad, hogy kevesebb zöldséghez-gyümölcshöz és kevesebb természetes napfényhez jutottunk hónapokig, kevesebbet mozogtunk, esetleg betegeskedtünk és az immunrendszerünk legyengült…

Ha a tavaszt energikusan kezdenéd, vagy épp formába rázódnál, nagyon fontos, hogy TÖLTEKEZZ! Az alábbiakban 3 olyan terméket ajánlunk, amelyet mi ajánlunk Nektek, és ehhez a cikkhez egy játék is kapcsolódik a Facebook oldalunkon!


Érdekességek a vitaminokról:

A vitamin szó a latin VITA (=élet) és AMIN (=nitrogén tartalmú vegyület) szavakból származik, amit egy lengyel tudós Kazimeirz Funk használt először 1912-ben. (Eleinte azt gondolták, hogy minden vitamin magában foglal nitrogéntartalmú elemet, és mikor kiderült, hogy nem így van, már nem változtattam a “vitamin” elnevezésen.) A vitaminok olyan szerves anyagok, amelyekre szükségünk van a csontjaink, az ízületeink, a fogaink, a bőrünk, a látásunk, az idegrendszerünk és a vérképző szerveink működéséhez. Elengedhetetlenek a sejtekben zajló anyagcsere-folyamatokhoz, és közreműködnek azoknak a biokémiai történéseknek a szabályozásában, amelyek során a táplálék hasznosul a szervezetben. A vitaminokat a szervezetünk nem (vagy csupán elenyésző mennyiségben) képes önállóan előállítani, ezért kívülről kell bevinni a többségüket. 


Íme, az általunk ajánlott TOP 3 étrend kiegészítő:

 

1. Daily Pack – Csak kényelmesen!

Ha nem akarsz sokat agyalni, hogy mikor milyen vitamint vigyél be, akkor tökéletes megoldás Neked a minden napra kiporciózott 7 hatóanyag, esszenciális zsírsavakkal. Más dolgot nincs is, mint magadnál tartani az előre kikészített napi csomagot, és használni! Ez a tudományosan összeállított megoldás elsősorban sportolóknak készült, és messze túlszárnyalja az egytablettás multivitaminokat. Mit tartalmaz?

TARTALMAZ: 2 db Multivitamin & Multimineral tabletta, 2 db kalcium magnézium kapszula, Q10 koenzim lágykapszula, szőlőmag lágykapszula, halolaj lágykapszula, szójalecitin lágykapszula, C-vitamin tabletta, gluténmentes

 

2. Multivitamin nőknek és férfiaknak – Testre szabott vitaminpótlás

Az ugye megvan, hogy a férfiak és nők teste más? 🙂 Nyilvánvaló, hogy más és más mennyiségű és összetételű vitaminpótlásra, ásványi anyag-pótlásra van szükségünk. A nőknek szánt termékben például több vas van, míg a férfiaknak az aminosav pótlása nagyobb.

FÉRFIAKNAK: Multivitamin for men: 12 féle vitamin, 10 féle ásványi anyag, 14 féle antioxidáns, 5 féle aminosav

NŐKNEK: Multivitamin for woman: 12 féle vitamin, 11 fajta ásványi anyag, 7 féle antioxidáns

3. One-a-day

Esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó, sokoldalú étrend-kiegészítő, amely vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. Extra C-vitamin kiegészítés, télen D-vitamin pótlás javasolt mellé.

TARTALMAZ: 12-féle vitamint tartalmaz ? köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint ?, valamint 10-féle ásványi anyagot is.