2018 őszén (okt. 13., 20., 27.) 3 részes táplálkozási előadással várunk Titeket, a délutáni alakformáló óra után 17:30-19:00 között!

Az előadásokat Bihari Nóri dietetikus tartja, belépés: 2.300 Ft/előadás.
Bejelentkezés a recepción!

Az előadás tematikát és részleteket Nóri bemutatkozója alatt találjátok!

 

“Péli-Bihari Nóra vagyok, dietetikus.

A Corner Fitness nagyon kedves hely számomra, hiszen nyitástól jártam ide edzeni, és talán a sportos életmódnak köszönhetően lettem dietetikus. A főiskola elvégzése óta tartok itt tanácsadást. Főként a túlsúly, táplálékallergia, intolerancia, hormonproblémák, amik legnagyobb arányban elfordulnak tanácsadásaimon.
Foglalkoztam anyagcsere típusméréssel, ennek megfelelő ajánlások kialakításával, jelenleg is ebben a rendszerben tervezek étlapokat kiszállításra. Az igényeknek megfelelően tavasszal elvégeztem egy funkcionális táplálkozási tanácsadó továbbképzést, és a hormonális eltérések témakörébe kóstoltam bele kicsit mélyebben, táplálkozási oldalról.
Tanácsadásom során részletes táplálkozási anamnézis és táplálkozási napló alapján kiértékelem a páciens jelenlegi étkezési szokásait és ezek alapján ajánlok változtatásokat, illetve igény szerint egy személyre szóló étrendet receptekkel kiegészítve.

Célom, hogy mindenkivel megtaláljuk azt az étrendet, diétát, amit szívesen és hosszútávon tud követni, és sikerei vannak benne.”