Kardio- és kondicionáló gépek

A kardiogépek a tüdő, szív- és keringési rendszer munkáját fejlesztik Pulzuskontrollal beállítható az egyén “zsírégető tartománya”, illetve az ennél magasabb pulzusszámban már az állóképesség fejlesztése az elsődleges cél. Futópadok, taposók, ülő- és fekvőkerékpárok, ellipszistrénerek állnak vendégeink rendelkezésére.

A VASIL és CYBEX típusú kondi gépekkel egyénre szabott edzéstervet állíthatunk össze. Ebben nagy segítséget nyújtanak személyi edzőink, akik kontrollálják a programok szakszerű végrehajtását.


A szakmai vonalat jól képzett, tapasztalt szakemberek képviselik.

Szolárium

1 db álló és 1 db fekvő Luxura géppel próbáljuk vendégeink tartós barnulását biztosítani. Különböző bőrtápláló, de a barnaságot elősegítő és megtartó krémek vásárolhatóak a recin!

A biztonságos és egyenletes barnuláshoz 3 percenkénti egységeket lehet igénybe venni, mely mennyiségét bőrtípustól függően segítünk kiválasztani! 

Árak:

3 perc 440,-
20 egységet tartalmazó bérlet
(1 egység/3 perc)
érvényes 6 hétig
7.980,-
40 egységet tartalmazó bérlet
(1 egység/3 perc)
 érvényes 14 hétig

15.120,-

Finn szauna

A szauna a test és a lélek számára egyaránt kellemes közérzetet biztosít. Teljes relaxációra, feszültségoldásra ad lehetőséget. Rendszeres használata erősíti az immunrendszert, elősegíti a mély, pihentető alvást és tisztítja a bőr pórusait. Sok esetben hatását összekötik a fogyással, azonban ez egy téves nézet. Valójában folyadékvesztésről van szó, amit természetesen pótolni kell. Azonban rendkívül intenzív méregtelenítést biztosít, ezáltal gyorsítja az anyagcserét. A szauna használata ingyenes a klubot látogató vendégeink számára.

Infrakabin

Infrakabin aroma és fényterápiával

Mivel a hőmérséklet 35-50 C° ideális, így nem terheli a szív- és keringési rendszert olyan mértékben, mint a finn szauna. Aroma- és fényterápiás – melyet a vendég választhat ki pillanatnyi hangulatának megfelelően.


Kúraszerű vagy rendszeres használata a tudatos táplálkozás mellett biztosítja az immunrendszer megerősödését, az egészség és ellenálló képesség, a fizikai erőnlét helyreállítását és növelését.

Kiválóan alkalmas allergia, derékfájdalom, stressz, sport- sérülések kezelésére. A természetes és egészséges izzadás révén belülről kifelé haladó tisztulási folyamat zajlik le. A kabint sportolás előtt is ajánlatos használni, az izmok bemelegítéséhez. A szakemberek korunk átfogó, egészségmegóvó, betegség megelőző rendszerként emlegetik.

Árak:

30 perc

1.100,-

10 alkalmas bérlet

9.500,-

Dietetikai tanácsadás

Szántó Dia dietetikus segítségével optimalizálhatjátok étkezési szokásaitokat! Szakmai tudásával elősegíti, hogy a kívánt eredményt hatékonyabban, gyorsabban érjétek el ? akár fogyás, akár tömegnövelés a cél!

Keressétek bizalommal! Az árairól érdeklődjetek nála személyesen vagy telefonon!

Tel: 0630 7917978

Email: dszanto75@gmail.com

Masszázs

Plevako Nyikolaj
+36 70 506 2798

Gyógymasszázs (az egész testre) – 60 perc

A klasszikus masszázs az egész testre kiterjed, az izmok átmasszírozására irányul.

Mélyszöveti hátmasszázs – 30 perc

A hát izmai és a gerinc hordozza egész testünk súlyát. Ezzel a masszázzsal ellazíthatja ezeket az izmokat és megkönnyítheti munkájukat.

Nyak – Váll masszázs – 20 perc

Oriental relaxációs láb masszázs (talp es vádli ) – 20 perc

Talp-reflexmasszázs – 30 perc

A talpmasszázs terápiás alkalmazása a következő esetekben javasolt:

  • egyes szervek, szervrendszerek működési zavara

  • migrén, fejfájás

  • izommerevség

  • menstruációs zavarok

  • légúti megbetegedések

  • stressz, idegesség, alvászavarok

  • allergiás reakciók

Sport láb masszázs (talp, vádli és comb-fenék) – 30 perc

Relaxációs masszázs (az egész testre) – 60 perc

A relaxációs masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, oldja a feszültséget, nyugtató, pihenteto és betegségmegelőző hatást vált ki.

Nyirokmasszázs (az egész testre) – 60 perc

A nyirokdrenázs az anyagcsere folyamatokból visszamaradt salakanyag, és a vízfölösleg gyors elvezetésére szolgál a nyirokrendszeren keresztül.

Anticellulit masszázs (mézmasszázs) – 30 – 60 perc

Fizikai szinten oldja a lerakódott feszültségeket, ellazítja a sokszor állandóan megfeszült izmokat.

Anticellulit masszázs ( olaj) – 60 perc

Kiegyenlítő, harmonizáló hatást tudunk elérni.

Frissítő masszázs – 30 perc

Kozmetika

Kántor Barbi
+36 70 882 7891

A kozmetika árairól érdeklődj a lenti telefon számon vagy személyesen!

Kántor Barbi kozmetikus mindenkit szeretettel vár az alábbi időpontokban:

Hétfő, szerda, pénteken:   8.00 – 20.00 h
Kedden, csütörtökön és szombaton igény szerint.

Kézápolás - Műköröm

Kovács Ottilia
+36 30 789 2569

Kezünk, körmeink ápoltsága éppen olyan fontos, mint bármely más testrészünké, hiszen egész nap használjuk. Kellemetlenül érezzük magunkat, ha mások azt látják hogy csúnya repedezett a körmünk, ne adj? Isten rágjuk azt, gyulladt, beszakadozott a köröm körülötti bőr.

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy bátran mutogathasd a kezeidet, ne kelljen mások előtt szégyellned, dugdosnod őket..

Ha csak egy kis igazítás kell a körmeidnek, akkor választhatsz a klasszikus és a francia manikűr között.

Ha színesebbé szeretnéd tenni a körmeidet, akkor a géllakk a megoldás.

Ha rövid körmeidet unod, zselés építéssel hosszúra varázsolom Neked, még akkor is, ha rágod! Így még ettől a rossz szokásodtól is megszabadulsz!

És ne feledkezzünk meg a férfiakról sem!!! Az Ő rövid körmüket is nagyon igénybe tudja venni a munka, amitől töredezetté, vékonnyá, fénytelenné válhat. Ezen segíthet egy japán manikűr, ami táplálja a körmöt és 2-3 hétig fényessé teszi, LAKKOZÁS NÉLKÜL! Természetesen azoknak a hölgyeknek is ajánlom, akik lakkozás nélkül szeretnének tartósan fényes körmöket, vagy műköröm leszedése után szeretnék pihentetni, megerősíteni azokat.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés a +36 30 789 2569 telefonszámon:

Páros héten:
H-K-Sze: 08-20 h
CS-P: 08-15 h

Páratlan héten:
H-K-Sze: 08-15 h
CS-P: 08-20 h

Ne feledjük: Nem létezik ronda kéz, csak ápolatlan köröm!