Sikeresen zártuk a #Topforma2018 programunkat!

Most hétvégén, 2018 júl. 16-án zártuk le a #Topforma2018 programunkat, mely során rengetegen tudták kivitelezni a nyári formájukat! 🙂 Mindenkinek gratulálunk, összesen 106 kiló zsírtól szabadult meg a 24 sikeres résztvevőnk! Köszönjük mindenki lelkesedését, és kollégáink áldozatkész munkáját!

A 10 héten át tartó programmal a célunk az volt, hogy a nagy tavaszi formálódásoknak keretet adjunk: április elején mindenki részt vett egy InBody testösszetétel mérésen, mely során nemcsak a kilót, de a testzsír százalékot, izomzatot, testvizet, zsigeri zsír szintet és egyéb adatokat is dokumentáltunk.

Ezután edzőink iránymutatásával és dietetikusunk, Bihari Nóri előadásával és mintaétrendjével mindenki nekikezdhetett saját formálódásának. Volt, aki személyi edzővel, mások csoportos órán vagy önálló edzéstervvel dolgoztak. A 11 hét alatt a “Topformások” zárt VIP-órákon vehettek részt, folyamatosan konzultálhattak szakembereinkkel és 3 előadáson is résztvehettek: a gerincről szóló előadáson (Illés Kari edzőnkkel), az érzelmi evés előadáson (Algőver Anna légzésterapeuta, Szepesi Anikó pszichológus és Szitás Hajnal Tünde táplálkozási tanácsadónk vezetésével), valamint a súlyzós edzésről szóló nagy sikerű előadáson (Bakó Attila edzőnkkel, aki azóta Magyar Bajnok és Európa Bajnok is lett súlyemelésben!)

A 11 hét alatt csodálatos alakulásokat láttunk! Június közepén került sor az InBody visszamérésekre. A leglátványosabb alakulásokat díjaztuk: a sorrend felállításában azt figyeltük, hogy ki tudta a legpozitívabb változást elérni a zsír és izom alakulásában.

I. helyezett: MÉSZÁROS DIA
Nyert: egy szép órát a B-Tech óraszalon felajánlásával + 10.000 Ft értékű Bioteches vouchert

II. helyezett: KOCZÓ FLÓRA
Nyert: 30.000 Ft értékű utalványt a Best Sport sportruházat üzletbe + 10.000 Ft érétkű Bioteches vouchert

III. helyezett: SÁRI LILI
Nyert: 30.000 Ft értékű Bioteches vouchert

Különdíj: SZILÁGYI ORSI – a legtöbb kilót fogyott vendégünknek, aki nyert: 1 negyedéves bérletet
Kingunak, aki résztvevőként gyönyörűen alakult és egyúttal kolégaként is segített a háttérben: egy 2 éjszakás wellness hétvégét a siófoki Hotel Azúrban

A programunk egyébként a tévében is szerepelt: az M4 Sport Szabadidő Magazin c. műsorában a program indulásáról áprilisban, illetve júniusban a végeredményekről is beszámoltunk Kolozsi Kilián műsorvezetőnek!
Nézz bele most >>>

Támogatóink:
InBody Hungary (ABPM Art Kft.)
B-Tech óraszalon
Biotech USA
Best Sport ruházat

GALÉRIA: