Kedves Vendégeink!

Május 18-án, szombat délelőtt (11:00-14:00) Lovász Andi oktatónk jóga workshopot tart nálunk. Andi sokéves tapasztalattal, sok szeretettel vár Benneteket ezen a különleges eseményen, ahol páros akro-jóga gyakorlatokat tudtok kipróbálni és megtanulni. Fontos, hogy nem kötelező párral érkezni, és hogy a látványos elemeket bárki elsajátíthatja a 3 órás workshopon!

 

ÁR: 5.500 Ft ( a Topforma-résztvevőknek 20% kedvezményt biztosítunk!)
BEJELENTKEZÉS: recepción vagy telefonon
HELYSZÍN: Corner Fitness, Erzsébet királyné útja 61. 1142

 

Kontakt jóga: ezen az órán megoszthatod a jóga jótékony hatásait a barátoddal, kedveseddel, másokkal. Párban végezzük a jóga ászanákat és kitartásokat. Testsúlyunkkal, erőnkkel, egyensúlyi helyzetekkel segítjük egymást az ászanák kitartásában. A közösen végzett jóga ászanákban tovább segíthetjük gyakorlótársunkat és önmagunkat. Figyelmünk önmagunkon túl a társunkra is kiterjed, és a két ember légzése összehangolódik, majd mozgásuk egységbe kerül. A társunk folyamatos kontrollt nyújt a gyakorlásunkban, ami a fejlődésünk szempontjából fontos, és pontosabban, precízebben tudjuk kivitelezni az ászanákat, hiszen társunk azonnali visszajelzést ad nekünk.

Akro jóga: az akrobatika,a thai masszázs és a jóga elemeit tartalmazza. Egy olyan gyakorlás amely a játékosságot a jóga tudatosságával és légzésfókuszával ötvözi. Test aktív átmozgatására,erönlét fejlesztésére és a fordított testhelyzetek lazító, relaxációként való megélésére tökéletesen alkalmas.

Hozd magaddal barátnődet, barátodat, párodat, testvéredet bárkit akivel szívesen jógáznál együtt. Természetesen jöhetsz egyedül is,hiszen az órán lehetőség van megismerkedni és együtt jógázni más emberekkel 🙂