Orsi a tavalyi #Topforma2018 programunkban lendült bele a változásba? Olvasd el a vele készült interjút!


1. HOGYAN KEZDTÉL BELE AZ ÉLETMÓD VÁLTÁSBA?
Már sokszor kezdtem bele a változtatásba, és ha Szatyi nem hív erre a programra, akkor még mindig nem kezdtem volna el…. 2018.04.09 volt a nagy nap??ez most mást volt, mert komplex segítséget kaptam. 50 kiló leadását tűztük ki, együtt határoztuk meg a reális nagy célt, és részcélokra bontottuk.

2. SZÁMÍT, HOGY VAN AKI FOGJA A KEZED?
Persze, egyedül nem lehet ekkora súlyfelesleget leadni. Kell a motiváció az edzőtől és az edzőtermi dolgozóktól. Szatyi és Blanka állt mellettem az első 3 hónapban, utána és azóta pedig Bea. Segít ha van aki utat mutat és kontrollál!

3. TÁMOGATOTT A KÖRNYEZETED?
A család mindenben támogat és támogatott. Hogy hittek-e bennem, az már más kérdés ?

4. HOGYAN VISELTED, MIKOR MEGÁLLT A FOGYÁS VAGY NEHEZEN INDULTÁL EL EDZENI?
A stagnálás fél év után kezdődött és majdnem 2 hónapig tartott. Nagyon rosszul kezeltem, de nem adtam fel, motiváció az volt hogy a stagnálástol függetlenül a testem változott és az amit addig elértem. Az edzőim is megerősítettek benne, hogy a súlyban stagnálás néha természetes velejáró és közben igenis fejlődöm.

5. HOL TARTASZ MOST?
-38 kilónál tartok a kitűzött 50- ből. (1 év után – a szerk.) De eljutottam oda, hogy 50 után sem állok vissza a régi szokásokhoz!

6. MÁS TERÜLETEK IS VÁLTOZTAK AZ ELETEDBEN?
Óriási változás minden területen az életemben. Párkapcsolat , barátok… És a kisugárzás. Ami aztán mindent bevonz ami pozitív változás.?

7. MIT ÜZENSZ AZOKNAK, AKIK MOST HATÁROZZÁK EL MAGUKAT A NAGY FOGYÁS MELLETT?
Sosem késő elkezdeni!! Kérj segítséget! És a Corner Fitness csapata erre a legmegfelelőbb csapat. Csak az eleje nehéz, utána már könnyű és imadni fogod az új életed – épp ahogy én!?