Regisztráció és foglalás menete

Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek.
Elsősorban a Spinning, Spinracing, Spin Cross Over és Video Bike óráinkon javasoljuk a foglalást, mert ott véges a férőhelyek és az eszközök száma.
Csak érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni! Ha alkalmanként veszel jegyet, akkor foglalási jegyet kell váltanod a recepciónkon.
1 alkalmas foglalási jegy 1.200 Ft, és 1 évig érvényes, ha nem jössz el a foglalásra, akkor ebből vonjuk le az alkalmat! A foglalási jegyet, mely kaucióként működik, személyesen fizetendő a recepción.

A foglalási jegyed árát bármikor visszakérheted. (pl. már van havi bérleted, így a foglalási bérletedre már nincs szükséged.) Bejelentkezéshez használd a recepción az első látogatásodnál megadott saját e-mail címed és a klubunktól kapott jelszavad. Ha még nincs jelszavad, akkor hívd a +36 20 380 6435 számunkat és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre!

Bejelentkezés után láthatod az órákon lévő szabad helyek számát is!

Fontos!

  • Amennyiben betelt az óra létszám, várólistára kerülsz, és ha valaki lemondja a foglalását, a várólistáról felkerülsz a foglalásra, melyről értesítést kapsz!
  • Amennyiben szeretnéd lemondani a foglalást online megteheted a “Foglalás törlése” gombra kattintva.
  • Amennyiben óra kezdés előtt 3 órán belül törlöd a foglalást, vagy csak nem jelentél meg az órán, levonjuk az alkalmat a bérletedből / időszaki bérlet
    esetén 1 napot / elveszik a foglalási jegyed, és újat kell vásárolnod a következő foglaláshoz.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Üdvözlettel
Corner Team