Regisztráció és foglalás menete

Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek.
Elsősorban a Spinning, Spinracing és Spin Cross Over óráinkon javasoljuk a foglalást, mert ott véges a férőhelyek és az eszközök száma.
Csak érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni! Ha alkalmanként veszel jegyet, akkor foglalási jegyet kell váltanod a recepciónkon.
1 alkalmas foglalási jegy 1.380 Ft (=órajegy ára), és 1 évig érvényes, ha nem jössz el a foglalásra, akkor ebből vonjuk le az alkalmat! A foglalási jegyet, mely kaucióként működik, személyesen fizetendő a recepción.

A foglalási jegyed árát bármikor visszakérheted. (pl. már van havi bérleted, így a foglalási jegyedre már nincs szükséged.) Bejelentkezéshez használd a recepción az első látogatásodnál megadott saját e-mail címed és a klubunktól kapott jelszavad. Ha még nincs vagy nem találod a jelszavad, akkor hívd a +36 20 380 6435 számunkat és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre! (Az új jelszó kérése CSAK személyesen vagy telefonon működik!) Ezt a jelszót a későbbi foglalásaidnál is tudod használni, tehát örök érvényű.

Bejelentkezés után láthatod az órákon lévő szabad helyek számát is!

Fontos!

  • Amennyiben betelt az óra létszám, nem látod a “Foglalás” gombot! Mivel van, aki időközben törli a foglalását, az óra kezdetéig érdemes visszatérni a foglalási felületre, így bekerülhetsz az órára.
  • Amennyiben szeretnéd lemondani a foglalást online megteheted a “Foglalás törlése” gombra kattintva, legkésőbb az órakezdés előtt 2 órával.
  • Amennyiben óra kezdés előtt 2 órán belül törlöd a foglalást, vagy csak nem jelentél meg az órán, levonjuk az alkalmat a bérletedből; időszaki bérlet esetén
    1 napot; illetve elveszik a foglalási jegyed, és újat kell vásárolnod a következő foglaláshoz.
  • 1 hétre előre lehet foglalni.
  • Érdemes nyomon követni a bérleted lejárati dátumát, mindig csak érvényes vagy későbbre időzített bérlettel tudsz foglalni.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Üdvözlettel
Corner Team