Suki Ági

Lényeges szempont, hogy úgy gondoljanak vissza, érdemes volt részt venni az órámon, és a következőn is találkozunk.

Szívvel lélekkel várok Mindenkit!

Bemutatkozás:

A mozgás 8 éves korom óta életem fontos része. Kisiskolásként táncolni kezdtem, elsősorban latin-amerikai táncokat. Ebben a műfajban nagyon otthon éreztem magam, 20 éven keresztül versenyeztem, képeztem magam, és tanítottam gyerekeket felnőtteket egyaránt. Közgazdász végzettségem mellett, a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomáztam, modern táncpedagógus szakon. Az ott töltött évek során más műfajokkal is megismerkedtem, gyarapítottam a tudásomat.
A versenytánc nélkülözhetetlen kiegészítése a fitness, ezért ebbe is belekezdtem, és a mai napig életem része. A Fitness Companynál végeztem, szerencsém volt több nagy fitness rendezvényen is részt venni, mint prezenter. Nagy hatással volt rám az aerobik rendszere, és az a komplex testtudat, amit hozni tud magával.
Azt gondolom, a boldog, kiegyensúlyozott, egészséges élethez elengedhetetlenül szükséges testünk karbantartása, folyamatos formálása. Óráimon igyekszem jó hangulatot teremteni, sok segítséget adni a helyes végrehajtáshoz, és 200 %-ot adni magamból. Dinamikusan vezénylem a végrehajtandó feladatokat, ezt fontosnak tartom. Figyelembe veszem vendégeim kívánságait, célom az, hogy mindenki jól érezze magát, a mozgás nyújtotta örömöket teljes mértékben megéljük, és hatásos legyen az elvégzett munka is.