A komplex és profi megoldásokban hiszünk, legyen szó akár “csak” alakformálásról, akár sport teljesítmény növeléséről, akár gyógyulásról, akár belső fejlődésről. Épp ezért van nagyon profi edzői gárdánk és jóbedolgozó szakembereink (dietetikus, gyógytornász, masszőr, kozmetikus…) Szeretnénk a Vendégeinkben erősíteni, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal és sok esetben egy kicsi változtatás is nagy VÁLTOZÁST hozhat!

Így hirdetünk rendszeresen elméleti és interaktív előadásokat, már 2018 tavasza óta a Topforma programunk keretein belül (“Érzelmi evés háttere” előadás pszichológussal és terapeutákkal, “Gerinc” előadás Karival, és “Ne félj a súlyoktól!” előadás Attilával). Most pedig, 2018 őszétől újabb előadásokra számíthattok – elsősorban a szeptemberben indult Duci Torna Klub résztvevőire hangolva a témákat:

 

  • Túlevés lelki háttere – interaktív előadás coach és kommunikációs szakemberekkel
  • Diéta extrém túlsúllyal? – táplálkozási előadások dietetikusunkkal
  • Csinosan a fogyás alatt! – stílus tanácsadás stylist-tal
  • Edzés extrém túlsúllyal, ízületi és gerinc bántalmakkal – edzői és orvosi tanácsok
  • Hogyan tovább a nagy fogyás után? (Műtétek, forma megtartása, stb.) – gyakorlati tanácsok

 

További részletekért figyeld a teremben a plakátokat, a honlapunkat és Facebook-oldalunkat, csatlakozz a “Duci Torna Klub” zárt csoporthoz, vagy kérj emailben tájékoztatást (info@cornerfitness.hu)