Vegyél  részt idén is az InBody méréseken, kövesd nyomon a változásaidat negyedévente! Alább olvashatsz róla, hogy miért is különleges és hasznos az InBody testösszetétel mérés, ami csak nagyon kevés hazai fitnesz teremben létezik! 2019-ben 3 alkalommal is mérethetsz nálunk:

Április 26-27-28.

Június 14-15-16.

Szeptember 13-14-15.

 

Miről is szól ez a mérés?

AZ INBODY gépek a testanalizálás “nagyágyúi” a piacon, melyek sokkal több adatot és sokkal pontosabban tudnak kimutatni, mint az okos mérlegek, vagy testzsír mérő kézi műszerek, melyekkel a legtöbb edzőteremben találkozhatsz (nálunk is van egyébként mind a kettő.) Az INBODY azonban egy komoly orvosi műszer, mely precízen méri:

  • a testzsír tömeget és -százalékot
  • az izomtömeget
  • a testvizet, kimutatja a dehidratáltságot vagy ödémásodást is
  • a zsigeri (szervek közti) zsír szintet
  • kalkulál ásványi anyag szintet, mely a csontozat állapotára utal
  • a zsírtömeget és izomtömeget testrészenként (karok, lábak, törzs) is kimutatja
  • számol alapanyagcserét és ajánlott kalória mennyiséget

Miért érdemes dokumentálni a tested változásait?

A testünk és alakunk tükre annak, hogyan élünk, mennyit mozgunk, hogyan étkezünk, milyen a pihenésünk. Ha időről időre felméred, hogy áll a testösszetételed, tudatosíthatod, hogy melyik módszer milyen hatással van a testedre, milyen szokásokat érdemes folytatni, min kell változtatni. Ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, tehát konkrét célod van, vagy pedig élsportoló vagy, akkor pedig szinte kötelező rendszeresen dokumentálni a kilók, centik, testzsír százalék, izomtömeg, hidratáltság és egyéb paramétereket. Nem véletlen, hogy a személyi edzők is legalább néhány havonta kontroll méréseket végeznek!

 

A Cornerben már többször volt lehetőség InBody teszten részt venni – ha Te is voltál már nálunk, akkor hozd el a korábbi adatlapod és tedd fel a kérdéseid! Ha részt vettél a TOPFORMA2018 programunkban, mindenképp érdemes a kontroll!

Itt megnézheted edzőink és a hozzánk járó hírességek eredménylapjait, itt pedig Kinga edzőnk fantasztikus változzását látjátok számokban! Az Inbody mérésekről még a divany.hu magazinnak is meséltünk, és a M4 műsorában: a Szabadidő Magazinban is beszámoltunk róla!

 

GYAKORLATI TUDNIVALÓK:

A mérés ára: 4.500 Ft
.
A mérés időtartama kb 15 perc, konzultációval együtt. A mérést edzők végzik, a kérdéseidet felteheted nekik!
.
A mérésre időpont foglalás szükséges! Ezt megteheted telefonon vagy személyesen a recepción!
.
A mérés akkor lesz igazán precíz, ha éhgyomorra (vagyis ne étkezz, de inni ihatsz!), délelőtti órákban, edzés / zuhanyzás / szaunázás előtt kerül rá sor. Ne legyen rajtad szoros ruha (pl. harisnya), és ha lehet 12 órával előtte ne fogyassz alkoholt és kávét. A méréshez csak a cipőt, zoknit, és gyűrűket kell majd levenni.

Az adatlapot természetesen elemzés után hazaviheted!
Várunk szeretettel!

Az esemény támogatója az InBody magyarországi forgalmazója, az ABPMART Kft.