FILA FITNESS ötödik szülinap

Fergeteges hangulatban zajlott a FILA FITNESS ötödik szülinapi bulija!

Óriási készülődés előzte meg a november hatodikára szervezett bulit.

A lányok csapatokba szerveződve, időt, energiát nem sajnálva gyakorolták a koreográfiákat. Újabb-és újabb ötleteket építettek be, kellékeket, eszközöket alkalmaztak mindaddig, amíg a koreográfia látványos show-műsorrá nőtte ki magát.


A fiúk Bakó Attila edző segítségével sajátították el a gyakorlatok helyes kivitelezését és óvatosan, napról-napra emelve a súlyokat, egyre bátrabban várták a szombatot…

…és ránk virradt.


A terembe lépve csodálatos látvány várt bennünket: a 300 színes léggömb és megannyi szemgyönyörködtető dísz ámulatba ejtette a résztvevőket, vendégeket. Az Uzsoki Kórház munkatársai gyors vércukorszint és koleszterin-szint mérést végeztek mindazokon, akik igényt tartottak erre. A résztvevők több mint 80%-a élt a lehetőséggel, igazolva, hogy nem csak divatból, hanem valóban az egészséges életmód gyakorlójaként, egyben -hirdetőjeként jár le a terembe.

Nagy segítséget adott a Nagy Lajos király útján működő UPDATE üzlet, hiszen nem csak a győztesek ajándék-csomagjába rejtett egy-egy kis kóstolót, hanem lehetőséget adott arra, hogy a vércukor vizsgálatot süti evés előtt és után is meg lehessen tenni.


Legtöbb esetben a mért eredmény nem változott, igazolva ezen termékek jótékony hatását.

A fiúk versenye tíz órakor kezdődött, melyet Szathmári Szandra nyitott meg.

Ez idő alatt a lányok különböző órákon vehettek részt. Legnagyobb sikerrel a ZUMBA zárult, hiszen iszonyú energiákkal kitombolhatta magát mindenki a salsa koreográfiától a mulatósig. A nem mindennapi hangulatról rutinos edzőnk: Kari gondoskodott, külsős kolleganőnk Rizmayer Bea segítségével…

…és megkezdődtek a hölgyek csapatversenyei!

A zsűri
Csisztu Zsuzsa
Bencsik Tamara
Gyurák Judit (FILA MAGYARORSZÁG képviseletében)
Szász Máté (SCITEC képviseletében)
dr. Zamecsnik Péter ügyvéd úr
(részvételükért köszönet mindnyájuknak!)


Nagyon komoly tartalmi jegyek alapján például: látványosság, ötlet, harmónia, kondíció, pontozással hozta meg a végeredményt:

1. helyezett: Kari csapata Csillám pónik

2. helyezett: Szatyi csapata Senior (itas)

3. helyezett: Blanka csapata Anyád kedvenc csapata

A férfiak versengésének eredményei:

90 kg és felette
Fehér László
Káposzta Zoltán
Kovács Róbert
Murányi Zsolt
Pusztai Krisztián
Huszár Zoltán

90 kg alatt
Földvári Csaba
Vancsek Attila
Rusz Márk
Bea Zoltán
Sass Tamás

A gyakorlatokban összesen 126.773 kg súlyt mozgattak meg!
(A teljes eredménytáblázat letölthető innen)

GRATULÁLUNK MINDNYÁJUKNAK ÉS MINDEN CSAPATTAGNAK!

Az eredményhirdetés csúcspontján az összes versenyző neve bekerült egy nagy (stílszerűen) SCITEC-es dobozba és Zamecsnik ügyvéd úr kihúzta a szerencsés nyertes nevét, aki a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel hétvégéjét a szülinap fődíját nyerte:

SZÁNÓCZKY ORSI

Ő élvezheti a pezsdítő hétvégét a wellness szállodában!

A buli itt nem ért véget!

Törzsvendégünk, Bencsik Tamara, a Megasztárból nagyon sokak által ismert, tehetséges énekesnő kápráztatta el hangjával a jelenlévőket, ám a káprázatot tovább fokozta a megérkező torta öt szikrázó tűzijátékkal!

Közös éneklésünkkel amit Tamara próbált harmóniában tartani zárult a nagy verseny, utána mindenki átadhatta magát a torta-falás és pezsgőzés bűnös élvezeteinek!

Nagyon boldog ötödik szülinapot!