Április 27-én szombaton elindult a Topforma2019 programunk, összesen 63 regisztrált résztvevővel! Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ennyi vendégünk inspirálódott, és lendült bele a változásba idén tavasszal! Minden résztvevő egy csapatba került, ahol a mentoraikkal és csapattársaikkal karöltve küzdhetnek a szebb formáért és az értékes nyereményekért! A megnyitó után azonnal meg is tartottuk az első szakértői előadásunkat, Szántó Dia dietetikus a helyes táplálkozás alapjairól beszélt nekünk, a Biotech USA munkatársa, Gábor pedig az étrendkiegészítők világába kalauzolt el bennünket.

 

Kedves TOPFORMA 2019 VERSENYZŐK!
Kérünk Benneteket, hogy elevenítsétek fel a program szabályait: az alakformálás kapcsán a zsír és izom változást vesszük majd figyelembe (egyéni verseny), a csapat-verseny pedig az össz alakulásról és a csoportos órákon begyűjtött pontokról szól.

Már az első pénteken (május 3-án) érdekes előadással készültünk Nektek, de mostantól majdnem minden pénteken 17:00-tól várunk Titeket valamilyen témával! Nemcsak az előadásokon, de a közös topformás facebook csoportunkban is plusz infókat és tippeket osztunk meg veletek folyamatosan júniusig!

Kérünk Benneteket, hogy valamilyen módon vegyétek fel a kapcsolatot a csapatkapitányokkal:
1. Ha fent vagy a FB-on, akkor jelentkezz a csapatodba (Piros, Kék, Zöld és Pink csapatnevekkel szerepelnek az egyes csapatok!)
2. Ha nem vagy a FB-on, küldjél e-mailt a: cornerfitness@gmail.com címre, hogy a tartalmakat átküldhessük Neked!
3. Ha nincs internet elérhetőséged, akkor a recepción add meg a telefonszámodat, így nem maradsz le a fontosabb információkról!

Mindenképp maradj a csapatoddal, a mentoraiddal kapcsolatba, hogy látványos eredményt érj el, és közös élményeket is szerezz velünk!

Várjuk a jelentkezésedet!
Corner Team