Egészségnap az Árkádban!

Vasárnap délután az Árkád színpadát edzőink birtokolták, a tőlük megszokott szuper hangulatban, szakmai profizmussal. Feladatuk az volt, hogy interaktívan, minél több nézőt bevonva ismertessenek meg néhány óratípust, ill. eszközt az érdeklődőkkel. A műsor vezetését Ali Rawech Anikó vállalta, aki elsöprő humorával és szakmai felkészültségével kifejezetten motiválta a jelenlévőket.

Az első blokkban fitnesztermünkre vonatkozó információk hangoztak el, hangsúlyozva azt, hogy ezeket érdemes megjegyezni, hiszen a későbbiekben visszakérdezzük. Minden helyes válaszadással egy 5 alkalmas bérletet lehetett nyerni.


Ezt követte a Fanatic Jump bemutatása, lelkesen bíztatva a közönséget az eszköz kipróbálására. Ekkor még inkább a gyerekek merészkedtek a trambulinokra, pedig az arcokat elnézve a közönség sorai között a felnőttek is szívesen kipróbálták volna. Sajnos nem voltak elég vállalkozó szelleműek.

A nem mozgásos feladatok nagyon népszerűek voltak. Törzsvendégünk is szívesen megválaszolta kérdésünket ? sőt nagyon kedves reklámot csinált fitnesz termünknek, a jól ismert edzők dicséretével.

Következett a TRX bemutatása. Ezúton is köszönjük Pozsonyi Zsolt segítségét a háttérmunkákban!

A nézőkkel megismertettük a TRX kialakulásának történetét, használatának helyes módját és néhány gyakorlatot. Ezt már többen bátorkodtak kipróbálni.

Az utolsó blokkban Iza magához ragadta a mikrofont és a zumba eredetéről, hatékonyságáról mesélt néhány gondolatot.

A helyes válaszadók és a színpadra felmerészkedők között összesen 25 db 5 alkalmas bérletet osztottunk ki!

Gratulálunk a nyerteseknek!
Ugyanezzel a jókedvvel, lendületességgel várjuk régi és új vendégeinket!