Mi is az a Duci Torna Klub?

A Klubot azért indítottuk, mert látjuk és tapasztaljuk, hogy a valóban nagy túlsúllyal rendelkezők egész más igényekkel, motivációkkal és tempóval tudnak belevágni az életmódváltásba, mint a kisebb túlsúllyal vagy normál testsúllyal rendelkező egyének. Mindenki szeretne karcsúbb, csinosabb és energikusabb lenni, de az extrém felesleggel bíró nők és férfiak ezt az utat reménytelenül hosszúnak látják – főként, ha már kudarcba fulladt diéták sokaságán vannak túl.

Mit tudunk adni Neked?

Miben tudunk többet, mást adni, mint bármely más fitness terem, vagy egyéni program, amibe bárki belevághat? A komplexitást és az utánkövetést, amit nem egy-egy “csodamódszerrel”, hanem egy komplett csapattal és sokoldalú támogatással érünk el.

Szakértői gárda:

edzők, akik maguk is voltak túlsúlyosok; dietetikus; pszichológus és coach kollégák; orvosok állnak melletted majd az út során. A folyamat bármely pontján kiválaszthatod azt, aki szimpatikus és akinek a segítségére épp szükséged van.

Csoportos torna és személyi edzés:

a kedd 17:00 órás Duci Tornára csak a 35+ BMI-vel rendelkezők jöhetnek be, a terhelés speciális, kifejezetten kezdőknek, nagy túlsúllyal rendelkezőknek állítja össze Bea. Ha személyre szabott terhelésre vágysz, személyi edzőink közül válogathatsz. (ÁRAK)

Étrend készítés:

ha a dietetikusi szolgáltatást igénybe veszed, Bihari Nóri dietetikusunk személyre szabott étrendet készít, hogy diétád biztosan sikeres legyen. (ÁRAK)

Facebook zárt csoport:

zárt csoportunkban profi csapatunk tagjai írnak tippeket, recepteket, hasznos infókat, sőt, Te is megoszthatod gondolataidat, félelmeidet, tapasztalataidat és sikereidet másokkal is. (ZÁRT CSOPORT)

Előadások:

2018 őszétől nemcsak fizikai síkon, de lelki és szellemi síkon is szeretnénk megtámogatni az életmódváltást, több alkalmas, színes tematikájú előadás-sorozattal, amellyel azt is megérthetjük, mi zajlik bennünk, velünk, amikor változni kezdünk:

BMI kalkulátor

BMI értékek:

18 alatt: sovány
18-25: normál
25-30: enyhe túlsúly
30-40: nagy túlsúly
40 felett: extrém elhízás

Duci tornánkra a 35-nél nagyobb BMI-vel rendelkező hölgyeket és urakat várjuk! Speciális terheléssel, szakképzett edzővel és nagy szeretettel várunk Benneteket!  Tovább a Duci torna leírásához >>

Olvassátok el Meli naplóját, aki nemcsak a Duci Tornáról számol be rendszeresen, de más hétköznapi dolgokról is, ami bármely túlsúlyost érinthet! Tovább Meli naplójához >>

Online Klubunkban nemcsak szakembereink posztolnak egy csomó érdekes és tartható tippet, de egymással is megoszthatjátok tapasztalatitokat! Tovább a Duci Torna Klubhoz >>

A Duci Tornát Jernei-Horváth Bea edzőnk tartja. Aerobik oktatóként és személyi edzőként rengeteg túlsúlyossal dolgozott már, sőt, szülés után maga is küzdött felesleggel. Tovább Bea bemutatkozójához >>

Csapat

Jernei-Horváth Bea
edző

Seiler Tünde
tréner, kineziológus

Honti Ági
coach, tréner

Bozsányi Melinda
a Meli Naplója bloggere