Dietetikai tanácsadás!

Bihari Nóra dietetikus segítségével optimalizálhatjátok étkezési szokásaitokat! Szakmai tudásával elősegíti, hogy a kívánt eredményt hatékonyabban, gyorsabban érjétek el – akár fogyás, akár tömegnövelés a cél!


Minden szerdán 19:00-tól  21:00-ig vár Benneteket dietetikai szaktanácsadással!

A sport mindig fontos részét képezte életemnek. Talán a rendszeres mozgásnak, edzéseknek köszönhetően indultam az egészséges életmód irányába és választottam a dietetikát – táplálkozás tudományt, mint foglalkozást. 2011?ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának dietetikus szakán. Emellett 2010 júniusában Testépítő és Fitness edző képesítést szereztem a Fitness Akadémián.

Jelenleg az Országos Sportegészségügyi Intézetben (Sportkórház) dolgozom, mint dietetikus. Munkám során szeretnék az embereknek segítséget nyújtani a helyes életmód megválasztásában, a mozgás és a táplálkozás terén. Nagyon fontosnak tartom a prevenciót – a megelőzést és az ennek megfelelően felépített tudatos életvitelt.


Várom azok jelentkezését, akiknek kérdésük van a táplálkozással kapcsolatban.

Tanácsadásom során részletes táplálkozási anamnézis és táplálkozási napló alapján kiértékelem a páciens jelenlegi étkezési szokásait és ezek alapján ajánlok változtatásokat, illetve egy személyre szóló étrendet receptekkel kiegészítve.

Szaktudásomnak megfelelően próbálom a legtöbbet megtenni a páciensekért, a céljuk sikeres megvalósításáért, amely természetesen csak együtt, közös munkával, elhatározással érhető el.

A következő témakörökben várom a kérdéseket:


egészséges táplálkozás
súlyfelesleg, testsúlycsökkentés
cukorbetegség
hyperkoleszterinaemiák (magas vérzsír- és triglicerid szint)
szív és érrendszeri betegségek
osteoporosis (csontritkulás)
emésztőrendszeri betegségek (bélrendszer, epe, máj stb.)
táplálékallergiák, intoleranciák
várandósság, szoptatás
stb.

?Ha a jelenkor orvosa nem lesz a jövő dietetikusa, akkor a jelen dietetikusa lesz a jövő orvosa?

Szolgáltatások:

1. csomag: Testösszetétel mérés speciális gép segítségével

A testösszetétel mérő gép segítségével állapotfelmérés és kontroll vizsgálat végezhető, melyből megtudhatjuk a szervezetben milyen a zsír és az izom aránya, illetve az izom eloszlása a törzs területén és a végtagokon, fejlődése milyen mértékű és mennyire arányos. A gép segítségével kézzel fogható adatokat kapunk így követhetőbbé válik az általunk végzett edzésmódszer hatékonysága.

Testsúlycsökkentésben: A méréssel megtudhatjuk, hogy a leadott kilók ténylegesen a zsírtömeg csökkenésből adódik nem pedig izomtömeg – vagy folyadék csökkenésből.
Izomtömeg növelésben: A géppel kimutatható, hogy a testsúlyunk növekedése valós izomtömeg gyarapodásnak köszönhető vagy zsírtömeg növekedés, vízmegkötés eredménye.

Hogyan zajlik a vizsgálata? – A mérés kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe. – Ruha levétel nem szükséges.

Ár: 950 Ft

2. csomag: Dietetikai tanácsadás

A tanácsadás során kiértékelem a páciens táplálkozási naplóját/korábbi étkezési szokásait, részletesen átbeszéljük az adott étrend, diéta alapszabályait, a választandó és kerülendő nyersanyagcsoportokat, konyhatechnológiákat. A szóban elhangzott tanácsok gyakorlati alkalmazását az írásban kiadott tájékoztatók, útmutatók, receptek és egy mintaétrend segítik.

Ár: 5000 Ft

3. Kontroll csomag

A csomag tartalmazza a testösszetétel mérést, melynek segítségével nyomon követhető a testösszetétel, a testzsír és az izom arányának változása, illetve a táplálkozási napló kiértékelését, esetleges további étrendi módosításokat.

Ár: 2500 Ft

Jelentkezni személyesen szerdánként,
telefonon: +3620 534 8632
email-ben: biharinori@yahoo.com
Várok mindenkit szeretettel:
Bihari Nóra dietetikus