Corner Fitness - női szemmel

Adrienn beszámolója:

A nagy fitness-wellness láncok után egy kisebb edzőterem volt soron, a Corner Fitness.

Könnyen megközelíthető,  az 5-ös busz pont az épület előtt áll meg, úgyhogy egyik hétköznap munka után elugrottam megnézni. Mondjuk a tömegközlekedés előnye, az autóval érkezés hátrány, fogalmam sincs, hol lehet a közelben parkolni, saját parkolót nem láttam.

A recepción nagyon segítőkészek voltak, gyors regisztráció és tájékoztató után mentem is átöltözni. Az öltözőbe belépve megállapítottam, hogyha találkoznék egy Jótündérrel, és lehetne három kívánságom, az egyik biztosan az lenne, hogy legyenek nagy szekrények minden edzőterem öltözőjében. Megértem, hogy kis helyen sok szekrényt szeretnének ? amikre az ott jártamkor szükség is volt ? de a téli kabátom, ruháim és a táskám sem fértek be. Szerencsére az öltöző padokon sok vállfa volt, ezért azokra felakasztva kint hagyhattam őket. Egyébként a zuhanyzó, WC blokk egyszerű, de tiszta, teljesen rendben volt.
A földszinten a két öltözőn kívül van még az aerob gépeknek egy terem, a masszázs és a szolárium helyisége. Az emeleten pedig az erősítő gépek vannak – két egymásba nyíló teremben – illetve termek a csoportos óráknak.

Az erősítő gépeknél  igazi hardcore edzőtermi hangulat csapott meg, ahol inkább férfiak voltak, és ahova nem a terem dizájnja, vagy plusz szolgáltatások miatt megy valaki gyúrni. Persze nincs is ezzel gond, mivel a géppark jó, van belőlük minden izomcsoportra.

Az edzés végén egyszerre érkeztem az öltözőbe valamelyik csoportos óra vendégeivel, ekkor láttam, h milyen népszerű a hely, még a zuhanyzókra is kellett pár percet várni.

Összességében ez egy klasszikus gym, amely tényleg arra való, hogy eddzünk, akár a kondi részlegen tesszük, akár a számos aerobik, vagy jóga óra közül választunk.

Kinek ajánlom?

Aki a kisebb, személyesebb helyeket kedveli, ahol otthonosan mozoghat.

Kinek nem ajánlom?

Aki az edzést csak a termek egyik szolgáltatásának tekinti, és mellé igényli a felkapott wellness helyek stílusát és hangulatát.

 elfogadóhely: M, L, XL, XXL

Pontozás

Megközelítés ? tömegközlekedéssel 5/5 pont
Megközelítés ? autóval, parkolás 3/5 pont

Személyzet 5/5 pont
Extra szolgáltatások 9/10 pont
Felszereltség, eszközök 8/10 pont
Tisztaság 5/5 pont
Hangulat 9/10 pont

ÖSSZESEN 44/50 pont
 
Minősítés
:

Ajánlott hely!