Corner Fitness - férfi szemmel

Tamás beszámolója:

A legutóbbi XXL-es élmény után úgy döntöttünk, ezúttal nem wellnessezünk, hanem egy igazi, hamisítatlan edzőteremnek tűnő helyre látogatunk el. Sok Zuglóban lévő konditermet megnéztük már (szerintem itt a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó edzőtermek száma), ebbe a sorba illeszkedik a Corner Fitness.

A Corner Fitness könnyen megközelíthető, pl. az 5-ös busz közvetlenül a bejáratnál áll meg, de autóval sem lehet probléma odajutni. A bejárati ajtótól jobbra, a sarokban található a pult. Kedvesen fogadtak minket, gyorsan kiderült az is, hogy először vagyunk itt, és gyorsan el is sorolták a tudnivalókat. Érdekes, hogy úgy láttam, hogy a hely egyik magyar táplálék-kiegészítő gyártóval sem kötött kizárólagos szerződést, a teremben Biotech és Scitec termékek egyaránt kaphatóak.

Az öltöző kissé szűkös (a szekrények is) elég kevés pad van, de ez itt nem figyelmetlenség, hanem adottság: a lehetőségekhez képest azért jól sikerült megoldani az öltöző elrendezését. A zuhanyzó tiszta, rendezett.

A földszinten van egy kisebb kardióterem, kozmetika, szolárium és szauna is. De lássuk, milyen az emelet, ami miatt tulajdonképpen a terembe jöttem: tetszett, határozottan tetszett. Az előzőleg meglátogatott hellyel összevetve hatalmas a kontraszt: ide azok járnak, akik komolyabban veszik a sportot. Az emeleten van két különterem is a csoportos óráknak, ahogy láttam, rengeteg hölgy jár ezekre a Cornerbe. De az erősítő rész kapcsán sem lehet panasz: voltunk jópáran, férfiak-nők vegyesen. A remek Vasil gépek nagy erősségei a teremnek, de általánosan is elmondható, hogy az eszközpark kielégíti a sportolók igényét. Itt ne számítsunk fényesen csillogó, vadonatúj kézisúlyzókra és matt felületű gépekre: ezeken a gépeken, eszközökön bizony keményen dolgoznak. A terem sarkában van egy kisebb funkcionális rész is, ami szintén népszerű, pörögtek a srácok keményen ott is.  A terem hangulata szívemnek kedves: igazi klasszikus edzőterem-fíling.

Eléggé családias volt a hangulat, a recepción, az öltözőben és a teremben egyaránt nagyon barátságosak voltak az emberek. És végül szeretnék kiemelni még egy momentumot: távozásunkkor a személyzet érdeklődött, hogy tetszett a terem. Végre! Eddig sehol sem kérdezték meg ezt, kis udvarias gesztus, de látjátok, mégis megemlítem most is. Mert jól esett, hogy számíthat egy ?beugró? vendég véleménye is.

Összefoglalva: egy újabb nagyon jó zuglói terem, remek hangulattal, szuper gépekkel, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Kinek ajánlom?

Aki családias hangulatban, figyelmes házigazdák által működtetett teremben szeretne komolyan edzeni, illetve a csoportos órák kedvelőinek.

Kinek nem ajánlom?

Akik wellnessezni szeretnének csillogó környezetben.

 elfogadóhely: M, L, XL, XXL

Pontozás

Megközelítés ? tömegközlekedéssel 4/5 pont
Megközelítés ? autóval, parkolás
4/5 pont
Személyzet 5/5 pont
Extra szolgáltatások
8/10 pont
Felszereltség, eszközök 8/10 pont
Tisztaság 5/5 pont
Hangulat 9/10 pont
ÖSSZESEN 4
3/50 pont
 
Minősítés
:
Ajánlott hely!