1.

NYITVA TARTÁS:

HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG
7.00 – 22.00 óráig

SZOMBAT, VASÁRNAP
8.00 – 19.00 óráig

2.

A fitness terem szolgáltatásait érvényes belépővel lehet használni. A napijegyek illetve bérletek megvásárlására a recepciós pultnál van lehetőség. A regisztrációnál azért kérjük vendégeink elérhetőségeit (cím, telefonszám), hogy aktuális információkról, akciókról időben tudjunk tájékoztatni mindenkit.

A határidő lejártával a bérletek érvényessége megszűnik. A lejárt bérleteket újra lehet tölteni. Amennyiben a vendég nem hosszabbítja meg a használati jogot, úgy kérjük a recepciónál a bérletet leadni szíveskedjék. Napijegy és új bérlet vásárlásánál – biztonságtechnikai okokból – fénykép készítése szükséges.

3.

Elveszített bérlet esetén lehetőség van cserebérlet érvényesítésére, ennek elkészítési költsége 500.- Ft.

4.

Érvényes bérlet vagy egyéb letéti díj ellenében kap a vendég öltözőkulcsot. Távozáskor a kulcsot le kell adni, a vendég az elhelyezett letétet ennek fejében visszakapja. Amennyiben a kulcs a vendég hibájából veszett el, úgy a pótlás költsége 1.000 Ft, melynek kifizetése a recepción történik.

Az öltözőben hagyott értékekért és tárgyakért felelősséget nem vállalunk, ezért kérünk mindenkit, hogy nagyobb pénzösszegeket, értékeket, ékszereket stb. ne hozzon magával a fitness klubba.

5.

A napijegy, illetve bármely bérlet-típus magába foglalja az órákon való részvétel lehetőségét, a gépek illetve a szauna használati jogát. A szaunát kizárólag papucs nélkül és törölközővel lehet használni! A szoláriumokban elhelyezett fertőtlenítő szerek használata, biztonsági okból ajánlott!

6.

A gépeket (súlyzós-és kardiogépek, szauna, szolárium, infrakabin) mindenki kizárólag saját felelősségére használhatja, valamint az órákon is mindenki saját felelősségére vehet részt. Bármilyen egészségügyi probléma esetén (pl.: magas vérnyomás, sérülés, műtét, gerincproblémák stb.) kérjük, hogy tájékoztassa az oktatót, személyi edzőt illetve recepcióst!

14 éven aluli gyerekeknek a gépek használata tilos! (15-18 éves korig is csak személyi edzők felügyeletével és irányításával lehetséges.) Kérjük a boxzsákok rendeltetésszerű használatát – kizárólag a kisterem mennyezetén található kampókra feltéve lehet használni!!!

7.

Személyi edzésnél is szükséges érvényes belépő vásárlása. A személyre szabott edzésekkel kapcsolatban személyi edzőinkkel lehet egyeztetni. Személyi edzést csak és kizárólag a Corner Fitness klub alkalmazásában dolgozó edzők végezhetnek!

8.

A sportolást biztosító termekbe tiszta talpú váltócipővel lehet belépni. A termekbe sporttáska nem vihető fel. Nagyobb méretű sporttáskák elhelyezésére lehetőség van a recepción.

9.

A Fitness terem területén a dohányzás tilos!

10.

A FITNESS TEREM TERÜLETÉN AZ ALAPVETŐ HIGIÉNIAI SZABÁLYOKAT KÉRJÜK BETARTANI, ILLETVE AZ EZZEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKAT SZÍVESKEDJENEK A RECEPCIÓN VAGY A KLUB VEZETÉSÉNÉL JELEZNI! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK.

Corner Fitness Klub Vezetőség