André ajándék lett

André ajándék lett. Kari az ünnepelt…?

Sokan kedvelik a Csillag születik döntősét, Vásáry Andrét, de közülük néhány elvetemült rajongó bármit megtenne, hogy találkozzon vele.

Ilyen Illés Karolina is, a Csajok a szaunában rovatunk szereplője. Olyannyira imádja a szoprán hangú énekest, hogy minden rajongói klubba belépett, gyűjti és a barátnőinek küldözgeti a fényképeit, és az aerobikórákon, az öltözőben, a szaunában is állandó téma. André úgy döntött, születésnapján felköszönti lelkes hívét, ő maga lesz a meglepetés! Csak egy kis probléma adódott, megfázott, így a menedzsere nem engedte, hogy felkeljen az ágyból. Nem nagy a baj, de a sorozatos fellépések miatt fokozottan vigyáznia kell magára.

André természetesen nem érkezett üres kézzel.

Megmondtam neki, lehetetlen, hogy két órával a meglepetésparti előtt lemondjam – meséli André a fitneszterem recepcióján bujkálva, nehogy a szülinapos kiszúrja. – Eljöttem, de annyira izgulok! És valóban, még a keze is remegett, amíg arra várt, hogy Kari befejezze az alakformáló-órát.

A lányok közrefogták Andrét, és úgy mentek fel a lépcsőn, hogy közben a Happy Birthdayt énekelték. Amikor a csajok szétváltak, és Kari meglátta kedvencét, na, azt a pillanatot nem lehet leírni. Voltak örömkönnyek, nevetés, ölelés, sikongatás. André most megjelent CD-jét dedikálta az ünnepeltnek, majd a lányok közös fotózásra kérték.

Örömmel állt a hölgykoszorú közepébe. Majd azért unszolták, hogy énekeljen, de nem tudták rávenni.
Boldogan énekelnék nektek, de semmi hangom – reszelte meg a torkát.

– Megfáztam, nem szabad erőltetnem, mert akkor teljesen berekedek – mentegetőzött André.
– Nem akarod megtartani az órát? Vagy beállni? – unszolta kedvencét Kari, de André nem akart.

Kari szerint nincs is rá szüksége, isteni teste van: – Imádom, ha valaki ilyen vékony, és gyönyörű!
André azért biztosította arról, hogy rendszeresen jár edzeni, de még többet szeretne, hogy formába hozza magát. – Szívesen segítek! – csapott le a lehetőségre Kari.

Fái Zsuzsa
Vasárnapi Blikk 2010. 03. 21