Nagy Tibor a Masters Fight Night-on

K-1 szabályrendszerű edzések a Team Warrior a FILA Fitness-ben

A WPKC profi Európa Bajnoka, Nagy Tibor hétfőn megállapodást kötött a FILA Fitness üzletvezetőjével, Szathmári Szandrával, miszerint támogatásukkal segítik a felkészülését, valamint a csoportja (tanítványai) edzéslehetőségét.

Nagy örömömre szolgál, hogy a saját edzéseim elvégzése mellett szép és igényes környezetben tudok foglalkozni a tanítványaimmal, ahol ezenkívül, a kedves személyzet 600 nm-en, 2 szinten, számos szolgáltatással és edzéslehetőségekkel is várja vendégeit – újságolta Tibor. – Nagyon köszönöm a lehetőséget Gém Zoltánnak, aki a Playersroom üzletek tulajdonosa, a FILA Fitness névadója és támogatója, valamint Majka barátomnak az őszinte, önzetlen segítségét és közbenjárását. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a Tabu Tv állandó támogatását médiapartnerként és hogy mindig segíteni próbálnak!

Csütörtökön a Tabu Tv stábja ellátogatott az új edzőtermükbe, ahol Tibi, a szerb Vlatko Vojnic Tunic felkészülésében segédkezett éppen.

Egy közös barátunk révén, nemrégiben ismerkedtünk össze Vlatkoval, aki a napokban megkérdezte, hogy nem segítenék-e neki a felkészüléseiben. Noha, a kickbox light-contact szabályrendszerében, Világkupán 2. helyezett, full-contact-ban pedig nyílt szlovák bajnok is volt, még csak idén, februárban váltott a K-1 szabályrendszerű, combrúgásos bunyókra, ami egy teljesen más mozgáskultúra. Ebből fakadóan még tapasztalatlan, szóval, van min munkálkodni bőven. Csupán két küzdelmét láttam eddig ebben a szakmában, az elsőt K.O-val, a másodikat határozott fölénnyel nyerte és ezek alapján kemény, jó vérű bunyósnak tartom.

Vlatko Győrben él és ott tréningezik, tehát nem tudunk mindig együtt dolgozni, viszont a jövőben, hetente akár több alkalommal is szeretne eljönni az edzéseimre, hogy együtt gyakoroljunk a meccseink előtt. A közelmúltban lehetőséget kapott a WPKC szervezet Európa bajnoki címéért bunyózni. Július 9-én, Sepsiszentgyörgyön, a 86 kg-os súlycsoportban, low-kick szabályrendszerben fog ringbe lépni, én pedig az augusztusi K-1 rendezvényre készülök a debreceni Főnix Csarnokban. Nagy segítségemre van egy újabb, jó képességű, kemény sparring partner, én pedig igyekszem a tapasztalataimat megosztani a nagy terveket szövögető Vlatko-val – ecsetelte a fejleményeket Tibi.